Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Vecka 4
Måndag
Ostpanerad schnitzel serveras med kryddig tomatsås, örtkokt ris samt lök & bönfräs
Tisdag
Havets wallenbergare serveras med gröna ärtor, kall räksås samt dill och parmesanmos
Alternativ rätt: Kökets val
Onsdag
Helstekt kotlett från svenska gårdar serveras med rostad potatis, levererad av Trumpetaregården, rostade betor, friterad kapris och dragongräddsky
Torsdag
Hackad grönpepparbiff serveras med haricots Verts frästa i smör och vitlök samt potatisstomp och krämig grönpepparsås
Fredag
Hamburgarbuffé med massor av goa grejor
Dessert: Hembakad morotskaka med rostad mandel
Veckans gröna
Mexikansk patagratäng med nachos
Vecka 5
Måndag
Rostad kyckling i dijon och svampsås serveras med stekt grönsaksris samt rostad palsternacka
Tisdag
Tempurapanerad ishavstorsk serveras med citronsås, smörslungade rotfrukter och stompad potatis från Trumpetaregården
Onsdag
Demonterad biff a la Lindström där vi serverar kapris och rödbetor vid sidan, kommer med potatis från Trumpetaregården
Torsdag
Ribbestek med rödkål samt rostad Bjärepotatis, sirapsgräddsås och pressgurka
Fredag
Panerad schnitzel med bearnaisesås, vitlöksfrästa grönsaker och krispiga pommes
Dessert: Nimts chokladkaka med vispad jordgubbsgrädde
Veckans gröna
Rödvinskokta belugalinser serveras med grönsaker och ristimbal
Dagens lunchbuffé och veckans vegetariska rätt serveras
med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 145 kr.
Vi säljer även lunchkuponger,10 st för 1300 kr.
Måndag-fredag kl. 11.30-13.30.
Med reservation för slutförsäljning
Varmt välkomna!