Restaurang Nimt
Hotellets restaurang, Restaurang Nimt, är inredd i nordisk stil med trä och tegel och ligger inbäddad i fantastiskt rogivande parkmiljö. Stora glaspartier ger ett trevlig ljus i lokalen och skapar känslan av att vara ett med naturen. Restaurangen med den tillhörande loungen har plats för 250 ätande gäster. Här serveras frukost, lunch och à la carte kvällstid.
Vi får mycket uppskattning för vår mat och fräscha frukostbuffé. All mat som serveras i restaurangen lagas med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror efter säsong.
Frukost
Hotellfrukosten består av en stor buffé innehållande allt från hembakat bröd, hemmagjord müsli och smoothies till sill, äggröra och bacon, kallskuret och säsongens frukt, ja allt en perfekt hotellfrukost ska innehålla.
Lunchmatsedel vecka 16 & 17
Vi serverar mat lagad från grunden för en bra smakupplevelse.
Lunchen serveras måndag-fredag 11.30-13.30.
Vecka 16
Måndag
Panerad stekt fläskkotlett med hasselbackspotatis serveras med citronrostad blomkål och rosépepparsås
Tisdag
Panerad stekt fiskfilé med brynt smör, potatismos och persiljesmörad morot
Alt: Kålpudding med lingon och gräddsås samt potatis från Trumpetaregården
Onsdag
Wallenbergare med rårörda lingon, skirat smör och potatismos
Torsdag
BBQ- glaserat oxstek serveras med stekt potatis från Trumpetaregården samt rostad majs och gräddsås
Alt: Tomatsoppa med kyckling samt pannkakor och tillbehör
Långfredag
Påsklunch
Branteviks sill
Senapssill
Ägghalvor med majonnäs
Grillat kycklingbröst serveras med citronstuvad spetskål, svartvinbärsgelé och gräddsås samt vårig potatis från Trumpetaregården blandat med rädisor, örter, skott och vårlök
Dessert: Minipavlova på egengjord maräng toppad med grädde, hallonkompott samt persika, brynt vit choklad och rostad mandel
Till vår påsklunch serveras smör, bröd samt sallad
Veckans gröna
Spansk bondomelett med krisig bönsallad och vitlöksbröd
Vecka 17
Måndag
Annandag Påsk STÄNGT
Tisdag
Friterad fisk serveras med ångad broccoli, kall citron/örtsås samt potatis från Trumpetaregården
Alt: Högrevschili serveras med kokt ris, nybakad baguette samt creme fraiche
Onsdag
Hallstrad råbiff serveras med dijonkräm samt rostad Trumpetarpotatis och bakad palsternacka
Alt: Coq au vin som vi gör på kyckling, bacon samt lök och svamp serveras i mustig rödvinssås och ris
Torsdag
Lågtempad fläskytterfilé i krämig svampsås toppad med bacon serveras med rostad blomkål och stekt potatis från Trumpetaregården
Alt: Gulaschsoppa samt pannkakor sylt och grädde
Fredag
Stekt schnitzel med vitlökssmör samt rostad morot och potatis från Trumpetaregården toppad med pepparsky
Dessert: Bärtartlette fylld med bär och grädde toppad med rostad mandel
Veckans gröna
Thaicurrygryta med quorn och grönsaker serveras med ris
Med reservation för slutförsäljning.
Dagens lunchbuffé och veckans vegetarisk rätt serveras med stor salladsbuffé, kaffe och kaka för 145 kr. Vi säljer även lunchkuponger, 10 st för 1300 kr. Måndag-fredag kl. 11.30-13.30. Vid allergier fråga personalen.
Varmt välkomna!
À LA CARTE MENY
Öppettider kök: måndag-lördag kl. 18.00-21.00, restaurangen stänger kl. 23.00.
-FÖRRÄTTER-
Nimt´s skaldjursröra 150 kr
med kavring, picklad silverlök och citrontång
Pankofriterad ost- och charkbollar 129 kr
toppad med chorizoströssel, picklad lök
samt srirachamajonnäs
Hemrullade vårrullar
med wakame och nudelsallad Vegansk 79 kr
samt chilisesamsås Kyckling 85 kr
Nimt´s charkbricka 169 kr
med utvalda ostar och charkuterier samt
Nimt´s marmelad
Carpaccio på nötrulle med balsamico 169 kr
och honung
serveras med sallad, skott samt parmesankräm
och rostad ostronskivling
Gratinerad fransk löksoppa 129 kr
med krutonger och gruyèreost
-VARMRÄTTER-
Nimt´s bookmaker på oxfilé 120/200gr 269kr/349 kr
bakad äggula, pepparrot, bakad cocktailtomat
samt dijonnaise toppas med friterad kapris
och pommes
Kalvschnitzel 279 kr
serveras med stekt potatis, friterad kapris,
grillad vårlök, cocktailtomat och chilismör
samt rödvinssås
Ugnsbakad laxfilé fylld med färskost 325 kr
serveras med sherry- och örtsås, samt gröna bönor,
citrontång och potatis från Trumpetaregården
Tagliatelle Á LA Vongole 279 kr
Smörad tagliatelle med vongolemusslor, örter,
vitlök och vitt vin toppad med citrontång
och hackad persilja samt parmesan
Bjärekyckling 289 kr
Serveras med morotspuré, potatiskaka och
toppad med svarvad friterad rödbeta och äppelsky
Pepparstek 200gr på oxfilé Tournedos 379 kr
från Bondens Skafferi
serveras med cognac- och pepparsås samt potatiskaka
och säsongens tillbehör
Nimt´s högrevsburgare, 2x lök 245 kr
med pommes 180gr
Picklad och glacerad lök, srirachamajonnäs, sallad,
tomat, gruyereost samt pommes och dipp
Nimt´s halloumiburgare 2x lök 245 kr
med pommes
Picklad och glacerad lök, srirachamajonnäs, sallad,
tomat, gruyereost samt pommes och dipp
-DESSERTER-
Floting fruite 109 kr
Sorbet serveras med färska bär i bubbel
Grön äppel brúlée 129 kr
Chokladjord, blåbärsglass, bärkompott,
krossade drömmar samt kolasås toppad med rostad mandel
& chokladcrubles
C.C.C 179 kr
Kaffe, cognac & choklad
Mjölkchokladmousse 145sek
Med bärkompott, rostad mandel
och brynt vit choklad
-BISTROMENY-
CHARKBRICKA 169 kr
ett urval av ostar och charkuterier
samt Nimt´s marmelad
RÄKSMÖRGÅS LITEN 179 kr
90g räkor, majonnäs, ägg, sallad
RÄKSMÖRGÅS STOR 235 kr
180 g räkor, majonnäs, ägg, sallad
Hemrullade vårrullar Vegansk 145kr
med syrad wakame, nudelsallad, Kyckling 155kr
chilisesamsås & ris
LASAGNE 155 kr
med mixsallad
Barnmeny
HAMBURGARE 105 kr
med ost, tomat, sallad, dressing och
pommes frites
PASTA BOLOGNESE 95 kr
PANNKAKOR med glass 70 kr
Cateringmeny
Vi har även catering för minimum 10 personer, för avhämtning eller utkörning mot avgift (inom 3 mil).
Beställning görs minst 5 arbetsdagar i förväg.
För beställningar för 50 personer och mer ingår utkörning (inom 3 mil).
Pris för utkörning 350 kr (inom 2 mil från Ängelholm)
Påsklunch fredag 18 april!
Pris: 145kr per person